Capricorn 2016

Horoscop zilnic 2016 Capricorn

29 mai 2016

Dimineata aveti sentimente contradictorii in ceea ce priveste problemele profesionale si de familie.

Dupa-amiaza reusiti sa va limpeziti putin gandurile si petreceti momente placute alaturi de persoana iubita.

Nu promiteti nimic daca nu sunteti sigur ca puteti sa va tineti de cuvant!

Horoscop anual 2016 Capricorn

Cu Jupiter situat in casa a noua a Capricornului pana in septembrie 2016, ti se largeste orizontul, atat fizic cat si si mental. Fizic - prin calatorii si contacte cu cei de departe, care te avantajeaza si-ti furnizeaza noi oportunitati. Mental - printr-o implicare activa in actiuni de natura culturala, stiintifica, universitara, editoriala sau spirituala.

Este vremea cand poti sa simti nevoia sa accezi la o cunoastere superioara, cand te interesezi de subiecte importante, iti doresti sa stii mai multe, sa te perfectionezi, sa te specializezi, sa-ti difuzezi informatiile.

Se poate sa te tenteze ideea de a adera la un curent de gandire anume, spiritual sau religios. In cazul acesta, trebuie sa-ti pastrezi ratiunea si sa te feresti de mentorii lipsiti de onestitate si de falsii guru, care incearca sa-ti imprime convingeri dubioase, manipulandu-te cu concepte frumoase dar gaunoase si urmarind, de fapt, scopuri personale meschine. Jupiter este in opozitie cu Neptun pe axa cunoasterii, iar Neptun are darul de a te ademeni pe carari gresite.

Cel mai bine ar fi sa folosesti forta mentala pe care ti-o da Jupiter pentru studiu si pentru consolidarea culturii generale. Ramai cu picioarele pe pamant si pastreaza-te in limitele preceptelor morale traditionale, care cultiva cinstea, dreptatea, sinceritatea si simtul onoarei!

In septembrie 2016, Jupiter intra in casa carierei Capricornului, promitandu-ti un an de succes, ascensiune si prosperitate materiala.

Pitit in umbra, in casa a douasprezecea a Capricornului, Saturn poate sa-ti coaca ceva neplacut: o dusmanie ascunsa, o boala, o pierdere, o renuntare, un sacrificiu. S-ar putea sa-ti aduca o paguba in casa, o suparare in familie, un necaz legat de un prieten s.a. Saturn ti-ar putea submina sanatatea, tacut si progresiv, deci este bine sa o monitorizezi non-stop.

Este recomandat sa conduci prudent, sa verifici starea tehnica a masinii si sa ai grija in deplasari, fiindca exista un risc de accidentari. Fii cu ochii in patru, mai ales in martie-mai si august-septembrie 2016, cand efectele saturniene sunt potentate de prezenta in casa a douasprezecea a lui Marte, aflat in ciclul retrogradarii.

Saturn face insa si un lucru bun pentru Capricorni: il ajuta pe Uranus sa-si canalizeze si sa-si sistematizeze forta innoitoare, care se va simti mai ales la nivel de locuinta si proprietati. Este o perioada interesanta pentru a-ti renova casa, pentru a-ti schimba mobila, a-ti amenaja gradina, a-ti moderniza sediul firmei sau biroul.

Citeste in continuare:

Acubens