Capricorn 2016

Horoscop zilnic 2016 Capricorn

1 mai 2016

Sunteti inventiv si aveti o imaginatie debordanta. Va sfatuim sa va valorificati aceste atuuri in cariera si afaceri.

Tineti cont de sfaturile unui prieten!

Dupa-amiaza, relatiile sentimentale pot fi excelente. Totul este sa nu-i faceti persoanei iubite reprosuri nemeritate.

Horoscop anual 2016 Capricorn

Cu Jupiter situat in casa a noua a Capricornului pana in septembrie 2016, ti se largeste orizontul, atat fizic cat si si mental. Fizic - prin calatorii si contacte cu cei de departe, care te avantajeaza si-ti furnizeaza noi oportunitati. Mental - printr-o implicare activa in actiuni de natura culturala, stiintifica, universitara, editoriala sau spirituala.

Este vremea cand poti sa simti nevoia sa accezi la o cunoastere superioara, cand te interesezi de subiecte importante, iti doresti sa stii mai multe, sa te perfectionezi, sa te specializezi, sa-ti difuzezi informatiile.

Se poate sa te tenteze ideea de a adera la un curent de gandire anume, spiritual sau religios. In cazul acesta, trebuie sa-ti pastrezi ratiunea si sa te feresti de mentorii lipsiti de onestitate si de falsii guru, care incearca sa-ti imprime convingeri dubioase, manipulandu-te cu concepte frumoase dar gaunoase si urmarind, de fapt, scopuri personale meschine. Jupiter este in opozitie cu Neptun pe axa cunoasterii, iar Neptun are darul de a te ademeni pe carari gresite.

Cel mai bine ar fi sa folosesti forta mentala pe care ti-o da Jupiter pentru studiu si pentru consolidarea culturii generale. Ramai cu picioarele pe pamant si pastreaza-te in limitele preceptelor morale traditionale, care cultiva cinstea, dreptatea, sinceritatea si simtul onoarei!

In septembrie 2016, Jupiter intra in casa carierei Capricornului, promitandu-ti un an de succes, ascensiune si prosperitate materiala.

Pitit in umbra, in casa a douasprezecea a Capricornului, Saturn poate sa-ti coaca ceva neplacut: o dusmanie ascunsa, o boala, o pierdere, o renuntare, un sacrificiu. S-ar putea sa-ti aduca o paguba in casa, o suparare in familie, un necaz legat de un prieten s.a. Saturn ti-ar putea submina sanatatea, tacut si progresiv, deci este bine sa o monitorizezi non-stop.

Este recomandat sa conduci prudent, sa verifici starea tehnica a masinii si sa ai grija in deplasari, fiindca exista un risc de accidentari. Fii cu ochii in patru, mai ales in martie-mai si august-septembrie 2016, cand efectele saturniene sunt potentate de prezenta in casa a douasprezecea a lui Marte, aflat in ciclul retrogradarii.

Saturn face insa si un lucru bun pentru Capricorni: il ajuta pe Uranus sa-si canalizeze si sa-si sistematizeze forta innoitoare, care se va simti mai ales la nivel de locuinta si proprietati. Este o perioada interesanta pentru a-ti renova casa, pentru a-ti schimba mobila, a-ti amenaja gradina, a-ti moderniza sediul firmei sau biroul.

Citeste in continuare:

Acubens