Capricorn 2015

Horoscop zilnic 2015 Capricorn

26 noiembrie 2015

Aveti de rezolvat o multime de probleme, pe care le-ati tot amanat. Aveti tendinta sa incepeti mai multe treburi deodata.

Va sfatuim sa va organizati cat mai riguros. La nevoie, nu ezitati sa cereti ajutor celor din familie!

Spre seara, s-ar putea sa ajungeti in vizita la prieteni.

Horoscop anual 2015 Capricorn

2015 este pentru Capricorni un an mai linistit decat precedentul. Tocmai bun sa-ti pui gandurile in ordine, sa pregatesti terenul si sa sadesti semintele succesului ce va veni peste un an-doi. Dar asta nu inseamna ca 2015 este un an lipsit de forta sau de actiune.

Aflat in Capricorn de ceva vreme, Pluto continua sa-ti insufle ambitii si exigente si te indeamna sa te concentrezi cu multa atentie asupra lucrurilor pe care le intreprinzi. Emotiile raman intense, iar atitudinea tinde sa fie oarecum radicala.

Careul dintre Pluto si Uranus inca le mai poate aduce Capricornilor unele busculari, cel mai probabil legate de casa, familie, proprietati sau generate de adanca nevoie de transformare, care isi croieste greu drumul catre suprafata printre temerile de nou si schimbare. Dar nu va mai trebui sa faci fata unui stres de amploarea celui din 2014.

2015 este pentru Capricorn un an de evolutie, in care trebuie sa te mobilizezi pentru a schimba ceea ce trebuie schimbat in viata ta si sa te deschizi catre noi posibilitati.

Prima parte a anului, pana in august 2015, este generoasa cu Capricornii sub aspect financiar: castigurile cresc, e rost de investitii profitabile, avantaje si beneficii.

A doua jumatate a lui 2015 te favorizeaza la un mod mai general si-ti deschide orizonturi largi, atat fizic, cat si cultural sau spiritual.

Fii insa cu ochii pe sanatate, fiindca acum se pot insinua pe tacute boli noi sau se pot croniciza unele vechi!

Citeste in continuare:

Acubens