Rac 2016

Horoscop zilnic 2016 Rac

25 mai 2016

Dimineata faceti planuri de vacanta impreuna cu persoana iubita.

Sunteti bine dispus, pentru ca va simtiti inconjurat de prieteni adevarati.

Tineti cont de sfaturile unei persoane cu experienta, in special daca aveti de luat decizii importante!

Horoscop anual 2016 Rac

Pana in septembrie 2016, Jupiter faciliteaza Racilor accesul la informatie si ii ajuta sa asimileze usor ideile noi. Este o perioada in care Racii ar face bine sa citeasca, sa scrie, sa se aboneze la ziare si reviste, sa faca scoala de soferi, sa invete o limba straina, sa faca un curs care ii atrage sau o calatorie de studii.

Tot datorita lui Jupiter, Racii devin mai dezinvolti, stabilesc mai usor contacte, li imbunatateste stilul de comunicare sau de negociere.

In 2016 poti cunoaste oameni cu care vei lega ulterior stranse relatii parteneriale (prietenie, colaborare, asociere, cuplu) sau care vor avea efecte benefice asupra familiei ori a proprietatilor.

Stai cam putin pe-acasa, esti mereu in miscare, dar nu este rau, fiindca deplasarile te ajuta sa-ti largesti orizontul cunoasterii.

Incepand din septembrie 2016, Jupiter trece in casa a patra a Racului. Realizarile principale vizeaza caminul, familia si proprietatile imobiliare. Este posibil sa investesti, sa renovezi sau sa te muti intr-un loc mai placut, mai mare, mai valoros.

Pe tot parcursul anului 2016, Saturn te ataca in zona responsabilitatilor: munca multa, obositoare, insuficient remunerata, impletita cu tot felul de obligatii casnice, familiale sau de alta natura.

Pe de alta parte, Saturn face un aspect armonios cu Uranus, situat in casa carierei Racului, facilitand producerea unor schimbari intelepte si bine coordonate in domeniul profesional.

Şi tot Saturn este cel care incearca sa-ti submineze sanatatea: slabeste organismul, permite instalarea unor boli cronice, derivate dintr-un mod de viata neadecvat sau de natura saturniana (care au de-a face cu oasele, articulatiile, pielea, parul, dintii, absorbtia de minerale sau de vitamina D, formarea de calculi etc.).

Ca sa nu ai probleme de sanatate, se recomanda sa adopti un regim de viata sanatos, sa faci controale medicale regulate, sa-ti asculti organismul, sa-i intelegi nevoile si sa-l ingrijesti.

Inclinatiile spirituale si marea sensibilitate a Racilor in ceea ce priveste perceptiile (vise, premonitii s.a.) sunt accentuate in 2016 de opozitia dintre Neptun, aflat in casa a noua a Racului, si Jupiter. Experientele la limita cunoasterii pot fi uneori epuizante sau ravasitoare.

Citeste in continuare:

Acubens