Rac 2015

Horoscop zilnic 2015 Rac

27 noiembrie 2015

Se pare ca nu sunteti multumit de nimic si va enervati din orice. Nu suportati glumele si va aprindeti usor, fie pentru ca partenerul de viata a cheltuit prea mult, fie pentru ca nu gasiti ceva etc.

Incercati sa nu exagerati si sa va pastrati calmul!

Horoscop anual 2015 Rac

Cele mai reprezentative evenimente ale anului 2015 pentru Raci vizeaza cariera.

Adierea de innoire care se simte de cativa ani incoace, prinde putere in 2015 si se transforma intr-un vant suficient de puternic pentru a impinge "corabia" Racilor inainte, spre noi taramuri ce asteapta sa fie explorate.

Trigonul Saturn-Uranus te sustine profesional pana in decembrie 2017 si doreste sa construiesti ceva nou bazat pe experienta trecutului sau cladit pe fundatii deja existente.

Ascensiunea Racului in 2015 este certa, dar se face cu efort si seriozitate. Responsabilitatile sunt multe si complexe. Lucrurile se leaga mult mai bine in prima parte a anului 2015, care este si cea mai banoasa.

Vesti bune si pentru viata sentimentala a Racilor in 2015: Saturn paraseste casa dragostei Racului. Astfel, dispar o parte dintre blocaje, restrictii, inhibitii, ghinioane.

Viata Racilor devine mai vesela, se ivesc mai multe ocazii de distractie, timpul liber este petrecut in mod mai placut. Ai o dispozitie mai optimista, inclinata spre comunicare si socializare, mai ales in partea a doua a anului.

O veste nu tocmai buna este ca Saturn intra in casa bolilor Racului, unde va sta 3 ani (cu o mica pauza intre iunie si septembrie 2015). Rezistenta organismului scade si pot aparea diverse afectiuni, unele catre care ai deja o predispozitie innascuta, iar altele tipic saturniene, care vizeaza oasele, articulatiile, pielea, parul, unghiile. Va trebui sa fii atent si prudent, fiindca bolile netratate tind sa se cronicizeze.

Citeste in continuare:

Acubens